Wednesday, February 4, 2009

Man dan Maarad

Alhamdulillah, diri ini masih diberi kesempatan untuk mengunjungi Maarad Kutub (lebih kurang macam book fair r) pada tahun ni. Kartun kat bawah adalah realiti yang berlaku pada diri penulis sendiri. Sama sama kita ambil pengajarannya.









moral : berbelanja biarlah berpada..jangan sampai membazir..kerana orang yang suka membazir tu adalah sedara setang..

7 comments:

saufi said...

beli kene baca..

musegalo said...

ye la...

mohd hazwan mohd salleh: said...

beli dulu..bace x bace len cerite hua2~

emhoho said...

bak kate seorg member,buku tahun lepas beli pon xhabis bace lg,dh borong buku baru..=.=''

musegalo said...

hazu:
mane leh g2..dah beli kena la baca..

emhoho:
hahaha...betul kate member tu..

rodent said...

aku mcm nk terase gk tp xterase tp terase gk skit tp xterase ngt. eh??

musegalo said...

.........
mu trase sbb mu beli banyak buku, cam aku..
tapi mu x trase ngat sbb mu on d way bace buku2 tu, tapi kadang2 rase malas..tapi kurang2 nye mu bace...

Penukis

My photo
the name is mohd ihsan bin hamdan, Cairo Universiry faculty of medicine- an abid, son of my parents and friend of my colleagues.