Thursday, April 22, 2010

priority

Aku tak reti bagi tazkirah, sebabnya aku la manusia yang sepatutnya diberikan peringatan selalu. Aku tak reti menulis karangan yang power, walaupun subjek BM dulu aku A1. Dan aku tak begitu terer melukis, jadi maafkan aku kalo korang sakit mata baca blog ni.
>
>
Satu entri ringkas yang endingnya aku rasa terlalu mendadak. Tak de masa kot nak lukis banyak-banyak, exam dah duk cokoh depan pintu dah. Tunggu masa bukak je untuk jemput dia masuk dalam. Selamat menghadapi peperiksaan!
>

>
>
>
Kadang-kadang kita terlalu mementingkan perkara yang remeh berbanding perkara yang utama. Jadi, utamakan lah apa yang sepatutnya. Jom stadi!




2 comments:

anonymous said...

mcm prnh nmpk je lukisan2 ni dulu
copy paste eh?

ihsan said...

tu la untungnya lukis gune paint...
jimat masa dan tenaga..
hehe

Penukis

My photo
the name is mohd ihsan bin hamdan, Cairo Universiry faculty of medicine- an abid, son of my parents and friend of my colleagues.