Tuesday, September 7, 2010

apa kaitan mangga dan wanita?

Alhamdulillah, terupdate juga blog ni. Asalnya nak update seminggu skali ala2 WSJ (Weekly Shounen Jump), tapi tak tercapai jugak. InsyaAllah aku akan cuba konsisten dalam usaha menyampaikan kartun2 yang harapnya memberi ilmu kepada pembaca.


Bulan Ramadhan Al-Mubarak hampir tiba ke penghujung...ntah bleh jumpa ke tak kita taun depan..Semoga ramadhan ni bukan yang terakhir..


Entri khas buat muda-mudi zaman sekarang...semoga korang faham apa yang aku cuba sampaikan.















Dikesempatan ni, aku nak mintak maaf kalau ada pernah buat salah silap, termengumpat, terbuat korang tersinggung perasaan dan hati, termembebel tak tentu pasal, termarah dan macam2 ter lagi..

Harap dimaafkan...

4 comments:

knmz2210 said...

nice sketching! tq for sharing

Kyu said...

EHEM EHEM.

ihsan said...

knmz2210
welkem2..thanx sbb lawat blog ni

kyu
ehem2?
oh, musim hujan ni ramai la
orang batuk2...

nabil alhanis said...

ehem ehem..
maaf kalu ade salah silap sang..

Penukis

My photo
the name is mohd ihsan bin hamdan, Cairo Universiry faculty of medicine- an abid, son of my parents and friend of my colleagues.