Friday, November 12, 2010

alb

Alhamdulillah, abes jua exam end round commed. Round seterusnya adalah ophtalmology. Doakan kami lulus taun hanimun ni. InsyaAllah...

InsyaAllah pasni, blog ni akan diupdate secara istiqamah setiap minggu.

Entri ni tiada kaitan dengan manusia yang masih hidup dengan yang telah meninggal dunia.

Harapnya, korang akan dapat paham apende yang aku nak sampaikan dalam post kali ni. Mesej? pikir2kan la sendiri..














Entri akan datang adalah satu cerita bersiri. Erm, harapnya korang tak muntah bila baca katun tu nanti. Ugh.


Cuti-cuti Mesiraya jom!

2 comments:

sheera catus said...

ye tepat sekali..(^^,)
iman lbey penting drp fizikal yg berbeza2..okeyh..mesej sampai...:)

ihsan said...

sheera catus
time kasih sbb tolong expian dalam bahasa yang lebih mudah difahami oleh pembaca yang lain..

XD

Penukis

My photo
the name is mohd ihsan bin hamdan, Cairo Universiry faculty of medicine- an abid, son of my parents and friend of my colleagues.