Thursday, January 15, 2009

exam itu...

Ramai yang sekarang nih dalam fasa pecutan stadi. Maklum lah, kertas exam dah sampai baunya ke hidung, walaupun jasadnya masih lagi belum kita nampak. 10 hari - 18 hingga 28 haribulan januari. Masa ni la jugak aku sibuk nak update blog. Bukan ape, idea ni bukan boleh disekat, meleleh macam air paip. Di bawah ada la sikit gambar suasana di beit al raudah. kalau ada masa, sila lah tengok..

>

>

>
>

WARNING : Some pictures may show a few unpleasant situation of which you may find abusive. Viewers discretion and parental supervision is seriously needed. Ask a friend if parents are not around.

>


>


tekun stadi..sama macam sorang lagi ahli biliknyanya..asal malam je jadi burung hantu


>
>
>



bila ada laptop, satu keje pun tak jadi..masalah2..

>
>

>

al aklu salim fil jismi salim..sekadar gambar hiasan

6 comments:

Mukmin Mohd Khairi said...

aduh, taktahan sopi..

mohd hazwan mohd salleh: said...

tu bkn sopi r..
tahniah utk ehsung..pandai hg edit photo
kui2~

Anonymous said...

...kucing betul isang..meow...

faisazli said...

aiyyo...ehse!!!
ni nk kne ltk rating 18 xl(rating bru..xbley ditonton oley khlyk ramai..sestgh pihak shj)..sbb ado gmba sopi tuh laa....
;D

ihsan hamdan said...

Sori kawan2..pasni rasanya memang blog ak akn kena 'ban'...tpi gambar sopi masih menutup aurat kan?cuma buruk dan tak senonoh bla ambik time tu..

Anonymous said...

eh da tuka..
yg akhuwat segan nak komen

Penukis

My photo
the name is mohd ihsan bin hamdan, Cairo Universiry faculty of medicine- an abid, son of my parents and friend of my colleagues.