Thursday, March 31, 2011

ku sangkakan..

Assalamualaikum,

Rasa pelik bila update. Dah lama tak menulis dan melukis dalam blog ni. Nak kata sibuk, takde la sibuk sangat. Revolusi punya pasal kot, yang menyebabkan aku tak berapa rajin nak update.

InsyaAllah hari rabu depan ikhwah akhawat tahun 4 akan menghadapi exam ORL (bukan oral, tapi otorhinolaryngology) jadi aku nak mintak anda yang membaca untuk doakan kami.

Satu update ringkas, aku dah malas nak menulis. Tak reti kot, dah lama tinggal subjek penulisan ni.



























Ghibah adalah mengumpat, yang berasal daripada perkataan arab; ghaib, yang bermaksud takde/ghaib.

Jadi, sama-samalah kita berenti mengumpat dan cari keredhaan Allah...


stadi jom, exam dah dekat!

6 comments:

Qurratu A'yun said...

Kadang-kadang manusia suka menaruh syak wasangka buruk terhadap orang yang nak buat kebaikan.

Kadang-kadang tak sedar bahawa mulut jahat dialah yang mengembalikan orang tersebut dalam keadaan dia yang dulu-jahil.

HafizAdam said...

ihsan, pesal blog ni takde butang LIKE?

tensi2~

ihsan said...

Qurratu A'yun:
sama-sama kita bersangka baik sesama manusia..

hafizadam denmat:
dah letak..

klik la LIKE tu banyak2 ya~ XD

c's said...

nak butang twitter!! sng nak share :D

(nak butang like dah bg, nak butang twitter lak.. manusia2)

:D

azim said...

ihsan, nk butang baju plak..
:D

ihsan said...

c's:
dah bubuh..sila share kalo bermanfaat..

azim:
buleh2...mari rumoh aku dulu deh..

hehe

Penukis

My photo
the name is mohd ihsan bin hamdan, Cairo Universiry faculty of medicine- an abid, son of my parents and friend of my colleagues.